bilik lawatan


bilik lawatan bermaksud menerangkan kategori penulisan dalam blog ini, semoga membantu para pelawat dalam membaca tulisan kami maupun dalam mencari suatu tema penulisan.

beranda, tulisan dalam kategori beranda berisi tentang keseharian, corat-coret, uneg-uneg, rumpi, berita sekitar kita, salam dan sapa.

bilik keluarga, tulisan dalam kategori bilik keluarga berisi artikel keluarga, anak-bapak-ibu, suami-istri, dan permasalahannya.

bilik madah, tulisan dalam kategori bilik madah berisi artikel tentang pelajaran (lessons), puisi, motivasi, cerpen, novelku.

celengan pundi, tulisan dalam kategori celengan pundi berisi artikel mengenai keuangan dan permasalahannya.

jalan setapak, tulisan dalam kategori jalan setapak berisi artikel dan jurnal perjalanan, travel tips, dinas, jalan-jalan

jendela surau, tulisan dalam kategori jendela surau berisi artikel tentang keislaman

kedai jaja, tulisan dalam kategori kedai jaja berisi iklan, barang-barang yang dijual atau ditawarkan, resensi buku, ulasan produk

sumur di ladang, menjadi tempat penulisan dan kumpulan artikel mengenai perminyakan dan gas bumi, dengan maksud memasyarakatkan pengetahuan perminyakan.

demikian yang kami sampaikan, mudah-mudahan bermanfaat.
selamat melawat!

24 Responses to bilik lawatan

  1. track cell phone number berkata:

    You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog.

  2. web design seo packages berkata:

    Great items from you, man. I’ve take into accout your stuff previous to and you are just too magnificent. I really like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which wherein you assert it. You’re making it entertaining and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read much more from you. That is really a great web site.

  3. Hier berkata:

    My brother suggested I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

  4. Sunset berkata:

    Assalamualaykum, barakallhufiik…mudah2an isi blogs nya memberikan manfaat…^_^ di Bandung kajian manhaj salaf dimana saja ya?

    wasslamualaykum

  5. moncler down jacket berkata:

    Thank you for all of your hard work on this blog. My mum really likes setting aside time for internet research and it’s simple to grasp why. I notice all regarding the compelling mode you produce very useful ideas through this web site and in addition foster contribution from other ones on that area of interest then our own girl is always understanding a whole lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You are always performing a remarkable job.

  6. Cub Scouts berkata:

    Useful website. Thanks for sharing.

  7. labidos berkata:

    I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I’m quite sure I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

  8. Eldon Caseres berkata:

    In the end, it really all depends on what floats your boat.

  9. roulette secrets berkata:

    I visited a lot of website but I conceive this one has got something special in it.

  10. CV berkata:

    Interesting site with interesting articles. Assure that they will be watching it regularly.

  11. SaniAgung berkata:

    mampir mas, saya pelanggan lho disini. cz artikelnya bagus2. Laen kali pake gambar ya mas 😉

    bdw. pasang link saya di blogroll dong ? 😆

    • andi berkata:

      silakan mas, alhamdulillah kalau bermanfaat. waduh pengennya pake gambar sih, cuma takut dibilang melanggar haki, untuk pake gambar sendiri seringkali ga sempat mengabadikannya, tapi untuk beberapa artikel ada kok gambarnya 🙂

  12. czyszczenie grobów berkata:

    Many thanks for creating this place wonderful, i have to say i appreciate all of the hard work that you simply do on this nice web site.

  13. Caitlyn Hassett berkata:

    You made certain fine points there. I did a search on the topic and found the majority of people will have the same opinion with your blog.

  14. Care Credit One berkata:

    alaikum salam,alhamdulillah kalau bermanfaat mas
    +1

  15. alislami berkata:

    Assalamualaikum
    Wah keren-keren tulisannya mas

  16. boim lebon berkata:

    siang…wah nice blog ni….salam kenal dari waroeng kopi…boleh tukeran link ga??

  17. Sismanto berkata:

    makaish telah mampir mas Andi, kalo ke Sangatta mampir aja mas

  18. santo berkata:

    Assalamu’alaikum
    Mas Andi dulu penerima BOB ya?saya tau dari Ardi,,
    oia mas,,saya sama seperti ardi penerima beastudi etos juga…salam kenal ya,,,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: